Kushtet fleksibël të anulimit

Përdorni formularin e kërkesës për informacion dhe rezervoni pushimet tuaja në Firence direkt me një email të thjeshtë. Në këtë mënyrë nuk do të keni nevojë të garantoni rezervimin dhe nëse keni ndonjë pengesë që ju pengon ta respektoni atë, do t’ju duhet thjesht të komunikoni anulimin me email brenda mesnatës së ditës përpara datës së mbërritjes, pa shkaktuar asnjë lloj penallti.