Shërbime hoteliere

Hoteli Careggi ka një parkim makinash me vende parkimi (max përmasat 5 x 2 metra) dhe tre garazhe makinash, të cilat mund të përdoren me një shtesë prej 8,00 € në ditë. Meqenëse disponueshmëria është e kufizuar, ju lutemi kërkoni këtë kur rezervoni në mënyrë që t’ju jepet përparësi. Nëse parkimi ynë është plot, është e mundur të parkoni në parkingun “FLOG” i cili është vetëm 400 metra larg në këmbë (çmimi 1,00 € për orën e parë; 0,30 € për orët në vijim). Nëse preferoni të parkoni pranë spitalit, aty është parkimi i madh publik i makinave “CTO CAREGGI”

WiFi falas është në dispozicion në të gjithë pronën. Një lidhje e shpejtë me fibër optike është e disponueshme në sallë për ata që kanë nevojë për performancë superiore.

Vëmendja maksimale i kushtohet mysafirëve tanë të vegjël, prandaj krevatet dhe ngrohësit e shisheve janë në dispozicion pa pagesë. Ju gjithashtu mund t’i shoqëroni fëmijët tuaj në këndin e lojërave komunale që ndodhet pranë hotelit tonë, në një relaks dhe qetësi të plotë për ju dhe të vegjlit tuaj.

Sipas kërkesës, në restorantin “I 4 mori”, që ndodhet në Viale Giovan Battista Morgagni 6, tre minuta në këmbë nga hoteli, disponohen me gjysmë pansion dhe të plotë, me menu me çmime speciale për klientët tanë.