Ofrohen tarifa speciale

Hotel Careggi u ofron klientëve të tij një tarifë të veçantë të dedikuar për ata që duhet të udhëtojnë në Firence për arsye studimi, shëndetësore dhe pune. Kjo normë e zbritur mund të rezervohet në internet (“Tari i specializuar”) për të gjithë njerëzit që duhet të shkojnë në spitalet aty pranë për vizita dhe analiza, dhe për ata që ndihmojnë pacientët në ambientet spitalore aty pranë.  Për më tepër, kjo normë speciale e zbritur është e rezervuar për:

studentë të universitetit të regjistruar në Universitetin e Firences;
Policia e Shtetit;
Karabinierët;
Ushtria;
Policia Financiare;
zjarrfikës;
Shtëpia e të moshuarve “Ulivella e Glicini”;
Qendra Demeter
Për qëndrime afatgjata mund të na kontaktoni duke përdorur formularin e duhur në faqen e kërkesës për informacion dhe ne do të jemi të lumtur t’ju dërgojmë një ofertë specifike për nevojat tuaja.