"Ai që udhëton pa takuar tjetrin

nuk udhëton, ai lëviz"

(Alexandra David-Néel)
Previous slide
Next slide

Mirë se vini në Hotel Careggi

DISA arsye të mira për të rezervuar DIREKT

Çmimi më i mirë i garantuar
Rezervime pa kartë krediti
Mëngjesi i përfshirë në çmim
Vendndodhja strategjike
Kushtet fleksibël të anulimit
Ofrohen tarifa speciale
Oferta dhe promovime
Përjashtim nga taksat turistike

Pak hapa nga zona spitalore dhe universitare e Careggi dhe Spitali Pediatrik Meyer, një hotel i drejtuar nga familja ku mirëpritja dhe mikpritja bëjnë dallimin midis një hoteli të thjeshtë dhe ngrohtësisë së një shtëpie.

Dhoma

Standard

Për ata që kërkojnë komoditet

Hotel Careggi ofron dhoma standarde, thelbësore në përmasa (nga 10 në 16 m2) dhe orendi, por të kompletuara për sa i përket komoditeteve të ofruara. Të qeta dhe të përshtatshme, ato janë perfekte për t’u çlodhur pas një dite të ngarkuar. ato mund të jenë të disponueshme në një konfigurim me dy shtretër të veçantë (maksimumi 2 të rritur), me një krevat francez prej 1,40 m (maksimum 2 të rritur) dhe me një krevat dopio prej 1,60 m (sipas disponueshmërisë) në të cilin është e mundur të akomodohet një fëmijë deri në 6 vjeç duke fjetur në shtrat me prindërit e tij.

Dhoma

Superior

Për ata që duan rehati

Për ata që duan komoditetin e një hoteli të kategorisë më të lartë, dhomat e kategorisë Superiore, të rinovuara së fundmi, janë të pajisura me banjo të reja të kompletuara me dush xhami dhe tharëse flokësh. ditë. ato mund të jenë të disponueshme në një konfigurim me dy shtretër të veçantë (maksimumi 2 të rritur), me një krevat francez prej 1,40 m (maksimum 2 të rritur) dhe me një krevat dopio prej 1,60 m (sipas disponueshmërisë) në të cilin është e mundur të akomodohet një fëmijë deri në 6 vjeç duke fjetur në shtrat me prindërit e tij.