DHOMË SUPERIORE

Për ata që duan komoditetin e një hoteli të kategorisë superiore, janë në dispozicion dhomat Superior të rinovuara së fundmi, më të mëdha se dhomat e kategorisë standarde dhe të pajisura me të gjitha komoditetet që do t’ju lejojnë të kaloni një qëndrim të këndshëm në Firence.