DHOMAT STANDARD

Dhomat e tipit standard, me përmasa thelbësore (nga 10 në 16 m2) dhe të kompletuara për sa i përket lehtësive të ofruara, janë perfekte për t’u çlodhur pas një dite të ngarkuar. Ato janë të disponueshme në një konfigurim me dy shtretër të veçantë (maksimumi 2 të rritur), me një krevat francez me përmasa 1,40 m (maksimum 2 të rritur) dhe me një krevat dopio me madhësi 1,60 m (sipas disponueshmërisë) në të cilin është e mundur të akomodohet një Fëmija deri në 6 vjeç duke fjetur në shtrat me prindërit e tij.